Winst creëren kun je leren

Wat ik veel om mij heen zie en hoor zijn vrouwelijke ondernemers met een eenmanszaak of ZZp-ers die maandelijks tekort winst maken. Zeker in deze tijd van crisis is het heel belangrijk te weten hoe je ervoor staat. Als je dat weet kun je pas actie ondernemen.

Wist je dat 40% van de ZZP-ers moeite heeft om rond te komen en geldstress heeft? Hoor jij daar ook bij? Of heb je wel genoeg omzet maar hou je nooit iets over voor jezelf maar ben je alleen de kosten aan het betalen?

Veel ondernemers kijken alleen naar omzet maar van alleen je omzet kun je niet leven! Kijk je ook naar je resultaat? Je resultaat is het verschil wat over blijft als je al je kosten en inkoop van je omzet afhaalt. Vaak schrikken ondernemers als ze dan zien wat er overblijft.

Vrijheid

Ooit ben je voor jezelf begonnen om een reden. Die reden is vaak vrijheid. Heb jij nog de vrijheid om te doen wat je echt verlangt? En kun je jezelf een goed salaris uitbetalen?

Dit Webinar gaat over de stappen die je als eerste zelf kan nemen om met een gerust gevoel eindelijk je bankrekening kunt bekijken. Dit Webinar is ook voor je bedoeld als je alles naar de Boekhouder doet. Juist dan is het heel belangrijk zelf inzichtelijk te hebben hoe je ervoor staat. Ik zeg altijd maar zo wil je genoeg geld op je bankrekening of op je jaarrekening?

Wat leer je?

In dit webinar leer je hoe je zelf winst maakt op je bankrekening.

* Waarom is het belangrijk om zelf je cijfers te begrijpen?

* Waarom is het belangrijk om met een concreet doel te werken?

* Welke tools kun je hiervoor gebruiken?

* Hoe maak je zo’n winstgevend plan?

* Hoe bereid je dat voor?

* Hoe werkt dat?

* Wat kan het voor jou betekenen?

Door het inzicht in cijfers krijg je rust in je hoofd en weet je welke acties er nodig zijn om te overleven en meer winst te creëren. Wil jij ook van je passie een winstgevende onderneming maken?

Meld je dan aan voor het webinar 

Het is een live uitzending, zorg dat je erbij bent!

Meld je direct hieronder aan.

Blij met je boekhouding bied de meest praktische en doeltreffendste WINST-trainingen aan.