Kickstart

Winstgevend Ondernemen

 

                                24 mei 10:00 uur

                                31 mei 10:00 uur

 

 

Maak  je persoonlijke winstplan

Op een simpele manier
30% meer winst
in minder tijd

Kickstart Winstgevend Ondernemen

24 mei  10:00 uur

31 mei 10:00 uur

 

 

Maak nu je persoonlijke winstplan!

Op een simpele manier
30% meer winst
in minder tijd

Winstgevend

Ondernemen

Maak nu de keuze om direct aan de slag te gaan om winstgevend ondernemen!

Speciaal voor jou als vrouwelijke ondernemer die minimaal 60k als salaris wil verdienen en door wil groeien naar 100k.

 

Blij worden van de klanten waar je mee werkt, geen geldstress en grip op cijfers

 

Buffer

Ben jij die vrouwelijke ondernemer met een creatief beroep? Je bent altijd hard aan het werk en hebt best een lekkere omzet. Je kunt ervan leven, maar je houdt weinig geld over.

Omdat je alleen naar de omzet kijkt, maak je al je geld maandelijks op. Als de rekeningen binnenstromen en je moet de Inkomstenbelasting nog betalen, dan baal je, want er is geen geld. De buffer voor mindere tijden die je wilde aanleggen komt ook maar niet van de grond. Je hebt stress hiervan en bent gefrustreerd.

Ik kan je helpen om van deze frustratie af te helpen. Je hebt hulp nodig.

Je vraagt jezelf steeds vaker af

 

 • hoe kan ik winst overhouden voor mezelf?
 • hoe krijg ik grip op mijn cijfers?
 • hoe krijg ik rust in mijn hoofd?
 • is er een simpel verdienmodel voor meer winst en minder werken?
 • hoe kom ik van dat ‘uurtje factuurtje’ af?
 • hoe bouw ik een buffer op voor later?

Je vraagt jezelf steeds vaker af:

 

 

 • hoe kan ik winst overhouden voor mezelf?
 • Hoe krijg ik grip op mijn cijfers?
 • hoe krijg ik rust in mijn hoofd?
 • is er een simpel verdienmodel voor meer winst en minder werken?
 • hoe kom ik van dat ‘uurtje factuurtje’ af?
 • hoe bouw ik een buffer op voor later?

Upgrade je vaardigheden

Veel ondernemers kijken alleen naar hun omzet. Maar van alleen je omzet kun je niet leven! Kijk je ook naar je resultaat?

Je resultaat is het verschil wat overblijft als je al je kosten en inkoop van je omzet afhaalt. Vaak schrikken ondernemers als ze dan zien wat er overblijft. Heb jij wel de vaardigheden om succesvol ondernemer te zijn?

Vrijheid

Ooit ben je voor jezelf begonnen om een reden. Die reden is vaak vrijheid. Heb jij nog de vrijheid om te doen wat je écht verlangt? En kun je jezelf elke maand een goed salaris uitbetalen?

‘Ik wil rust in mijn hoofd’. Dit is wat ik het meeste hoor van ondernemers die hard werken en weinig geld over hebben.

Het is nu later!

Ondanks je goede omzetten heb je niets gereserveerd voor later. Het is nu later.

Leer Winst Creëren

Sinds 1988 ben ik al boekhouder en in 2002 heb ik de stap genomen om een eigen onderneming te starten. Een kledingzaak, want dat was mijn droom. Door de omzet dacht ik rijk te worden. Achteraf was het de ervaring die mij rijk maakte. Ik draaide veel omzet en weinig resultaat. Na 5 jaar ben ik weer in loondienst gegaan als financieel manager. Toen ik 50 werd wilde ik toch nog eens een succesvolle onderneming neerzetten en ging ik de wereld veroveren met Secret Princess.

Alles voor elkaar, mooie producten en een mooie website, alleen… geen klanten. Toen ben ik op zoek gegaan naar de missing links. Sindsdien werk ik met een succesvolle ondernemer die mij coacht. Wat bleek: Mijn strategie en doelgroep waren niet helder. Nadat ik de juiste doelgroep had en ontdekte waar ik goed in was en mijn geld goed in kon verdienen werd alles mij duidelijk.

Voor mij is dat mijn passie voor cijfers, gecombineerd met wat ik het liefste doe, lesgeven, organiseren en creëren. Nadat ik hier achter was gekomen veranderde ik mijn strategie.

Twee jaar later ziet mijn leven er totaal anders uit. Ik heb een succesvolle winstgevende onderneming en maak meer winst in minder tijd door een simpele strategie. Ik werk met klanten waar ik blij van wordt. De vrijheid en rust omdat je onderneemt vanuit je missie is onbetaalbaar.  Ook dat is winst.

Het is het complete plaatje wat uiteindelijk voor het succes zorgt. Jij bent goed in je passie maar je weet niet hoe je winst moet creëren. Het mooie is dat het te leren is! Het geheim is dat je alles in kleine stappen doet. Elke dag een kleine stap en kijk waar je over 365 dagen bent?

 

W.I.N.S.T. methode

 

Omdat ik mijn kennis en 35 jaar ervaring wil delen met ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij heb ik mijn eigen W.I.N.S.T. methode ontwikkeld.

Winstgevend ondernemen vraagt om een methode die je structureel toe kunt passen. Het vraagt om focus en de juiste actie.

Inmiddels werken al mijn klanten met mijn methode!

Mijn klanten hebben inzicht in hun cijfers en maken winst. Zij werken op hun eigen manier met klanten waar zij blij van worden. Ook in deze crisistijd verkopen zij meer dan ooit. In deze online markt kunnen zij met een goed verdienmodel genoeg verdienen om een mooi onafhankelijk leven te leiden.’

Je leven gaat veranderen

Ik ben heel enthousiast over het programma, omdat het Life Changing is. Net als toen ik mijn eerste programma kocht bij mijn coach ging er een soort Aladdin wonderlamp open voor mij. Zo kan het ook voor jou zijn. Alles wat je weet weet je van een ander!

Ik vind het super belangrijk dat ook jij begint met het zetten van een eerste stap naar minder werken met meer winst. Speciaal voor jou geef ik deze Kickstart Winstgevend Ondernemen, waarin je in één dag ontdekt hoe je met deze methode op een simpele manier écht meer winst maakt in minder tijd.

 

In een klein groepje van maximaal zes vrouwelijke ondernemers (lekker vrouwen onder elkaar) maak jij in 80 minuten je eigen persoonlijke Winstplan.

Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol met kennis en tools die je gelijk kunt toepassen.

Masterclass Winstgevend ondernemen

In deze Expeditie Winst leer je

 

 • hoe je stuurt op doelen en acties
 • welke simpele strategie ervoor zorgt dat je klanten krijgt
 • werken met de klanten die bij jou passen
 • minder werken en meer winst overhouden 
 • hoe je met inzicht in cijfers resultaten behaalt
 • hoe jij wél die winst maakt en een financieel gezond bedrijf kunt creëren.

Masterclass Winstgevend ondernemen

In deze Expeditie Winst leer je

 

 • hoe je stuurt op doelen en acties
 • welke simpele strategie ervoor zorgt dat je klanten krijgt
 • werken met de klanten die bij jou passen
 • minder werken en meer winst overhouden 
 • hoe je met inzicht in cijfers resultaten behaalt
 • hoe jij wél die winst maakt en een financieel gezond bedrijf kunt creëren.

Klantervaringen

Ik wist al wel hoe ik een planning kon maken, zowel financieel als voor een nieuw aanbod, maar had dit eigenlijk nog niet gedaan. Aangezien ik vorig jaar voor een verandering in mijn bedrijf heb gekozen, was nu het juiste moment om hier mee te beginnen. Simona heeft mij hier zo fijn mee geholpen. We hebben ook heerlijk kunnen sparren over mijn nieuwe aanbod waar ik vol enthousiasme mee aan de slag ga. Ik ben heel blij met alle tips, adviezen en ideeën die Simona mij gegeven heeft op verschillende vlakken. We hebben een financiële planning gemaakt en erover gesproken hoe ik de komende maanden mijn aanbod ga neerzetten. Ik vind het heel fijn om met een planning te werken. Hierdoor heb ik focus en ga mijn doelen bereiken.

Astrid Pieterse

Mooi Met Astrid

Simona legt duidelijk uit en hierdoor ben ik de cijfers leuk en interessant gaan vinden. Ik heb samen met haar mijn ‘winstplan 2021’ gemaakt. Erg inspirerend en ik raad het iedereen aan om zo aan het jaarplan te werken. Hierdoor ervaar ik rust en heb mijn doel helder voor ogen.

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

Sturen op Winst

Het zou heel fijn zijn als je op basis van je cijfers acties kunt nemen. Dit kan alleen als je zelf inzicht hebt. Ik zie ondernemers om mij heen die per kwartaal doorkrijgen van de boekhouder hoeveel b.t.w. zij moeten betalen, en dat is het dan. Maar heb je dan genoeg inzicht om te sturen op winst?

De boekhouding is het fundament van je bedrijf en als je geen zicht hebt op je cijfers is het onmogelijk om te sturen op winst. Hier heb je je maandelijkse resultaten voor nodig, anders weet je totaal niet waar je mee bezig bent!

In de Kickstart wordt er op basis van jouw producten en diensten met kostprijs een concreet Winstplan op maat gemaakt. Dit plan wordt jouw spoorboekje voor de komende tijd. Je eerste winstgevende plan.

Niet voor iedereen!

Let op!

Deze Kickstart is alleen voor ambitieuze ondernemers zoals jij die er serieus voor willen gaan en hun omzet minimaal willen verdubbelen. Je wilt een échte metamorfose ondergaan met je bedrijf.

Het gaat om kwaliteit. Dat is ook de reden dat ik deze training  steeds in een select klein groepje van maximaal zes vrouwen geef. Hierdoor kan ik echt een connectie maken en kunnen we écht inzoomen op jouw situatie.

Wat krijg je?

 

80 minuten interactieve Zoom werksessie Kickstart Winstgevend Ondernemen (t.w.v. 897 euro)

In deze sessie stellen we jouw persoonlijke winstplan op. Je  ontvangt tips en tools zodat je deze ook zelf toe kunt passen in je onderneming. Je maakt een duidelijk praktisch plan waarin stap voor stap staat hoe je een winstgevend bedrijf opzet, zodat jij kunt leven hoe jij wilt leven. Alles is bereikbaar.

 

Werkboek – Maak je eigen persoonlijke Winstplan (t.w.v. 197 euro)

Een digitaal werkboek vol oefeningen over mindset en cijfers, waarmee je te allen tijden terug kan kijken om de juiste focus vast te houden.

 

Winst template ( t.w.v. 97 euro)

Alles op een A4. Om zelf in te vullen en met makkelijke opdrachten in de training. Voor inzicht, overzicht en focus.

 

Bonus

 

Bovenop al deze kennis, handige tips & tools, het werkboek en de winst template ontvang je nog eens twee bonussen!

E-boek Vlot Voldaan 7 tips om sneller betaald te krijgen. (t.w.v. 19,95 euro)

7 bewezen strategieën die je toe kunt passen in je onderneming om sneller betaald te krijgen

VIP 1-op-1 winstgesprek (30 minuten telefonisch of zoom)(t.w.v. 297 euro)

In dit gesprek kijken we waar de Winstkansen voor jou liggen en wat je gaat helpen om je plan te laten slagen.

 

 

 

Wat krijg je?

 

80 minuten interactieve Zoomsessie 

Kickstart Winstgevend Ondernemen

(t.w.v. 897 euro)

In deze sessie stellen we jouw persoonlijke winstplan op.

Je  ontvangt tips en tools zodat je deze ook zelf toe kunt passen in je onder-neming.

Je maakt een duidelijk praktisch plan waarin stap voor stap staat hoe je een winstgevend bedrijf opzet, zodat jij kunt leven hoe jij wilt leven.

Alles is bereikbaar.

 

Werkboek – Maak je eigen persoonlijke Winstplan

(t.w.v. 197 euro)

Een digitaal werkboek vol oefeningen over mindset en cijfers, waarmee je te allen tijden terug kan kijken om de juiste focus vast te houden.

 

Winst template

( t.w.v. 97 euro)

Alles op een A4. Om zelf in te vullen en met makkelijke opdrachten in de training. Voor inzicht, overzicht en focus.

Bonus

 

Bovenop al deze kennis, handige tips & tools, het werkboek en de winst template ontvang je nog eens twee bonussen!

E-boek Vlot Voldaan 7 tips om sneller betaald te krijgen.

(t.w.v. 19,95 euro)

Zeven bewezen strategieën die je toe kunt passen in je onderneming om sneller betaald te krijgen.

VIP 1-op-1 winstgesprek (30 minuten telefonisch of zoom)

(t.w.v. 297 euro)

In dit gesprek kijken we waar de Winstkansen voor jou liggen en wat je gaat helpen om je plan te laten slagen.

 

 

 

Start nu voordelig!

 

 

DIT PAKKET T.W.V.

1500 EURO

KUN JIJ NU VOORDELIG AANSCHAFFEN

Speciale actieprijs

97 euro ex btw

Het is mijn missie jou te helpen, daarom bied ik deze Kickstart aan voor een ongekend laag bedrag!

 

Let op!

 

Dit aanbod is maar tijdelijk geldig.

 

Nog meer klantervaringen

Samen met Simona een winstplan maken staat voor ultieme focus krijgen op mijn waarde. Met haar kennis en enthousiasme helpt Simona mij om in 1 dag inzicht te krijgen wat de omzet moet zijn die ik nodig hebt om mijn leven leuk te leven. Haar betrokkenheid en de vragen die zij stelt geven mij de houvast en drive om er echt voor te gaan en dus van waarde te kunnen zijn voor mijn klanten. Want daar gaat het uiteindelijk om toch? Dank je wel Simona voor je unieke kijk op cijfers!

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie I Meer Dan Zichtbaar

Ik vond, net zoals veel ondernemers die ik ken, boekhouden echt vreselijk. Door de tips en adviezen van Simona is daar verandering in gekomen. Ik heb nu veel meer overzicht over mijn financiën en aan het eind van de maand houd ik ook nog eens meer over, omdat ik nu mijn kosten beter in het vizier heb. Het grootste pluspunt is nog wel dat ik me nooit meer druk hoef te maken om een BTW aanslag, omdat het geld daarvoor netjes is gereserveerd. In minder tijd meer winst door het winstplan. Ik voel meer rust en vrijheid hierdoor.

Miranda Molenaar

De Contentspecialist

Voor wie?

 

Kickstart winstgevend ondernemen is voor jou bestemd als

 

 • je meerdere jaren ondernemer bent en door wilt groeien naar meer winst
 • je een duidelijke missie en visie hebt maar nog net de missing link mist om winstgevend te ondernemen
 • je jezelf echt wilt ontwikkelen en 100% bereid bent om dit proces aan te gaan
 • je enorm gemotiveerd bent om jouw metamorfose te realiseren
 • je het verschil voor je klanten wilt maken

Start nu voordelig!

 

 

DIT PAKKET T.W.V.

1500 EURO

KUN JIJ NU VOORDELIG AANSCHAFFEN

Speciale actieprijs

97 euro ex btw

Het is mijn missie jou te helpen, daarom bied ik deze Kickstart aan voor een ongekend laag bedrag!

 

Let op!

 

Dit aanbod is maar tijdelijk geldig.

 

 

Wil jij dit ook?

 

 • weer winst en meer vrije tijd over houden
 • werken met klanten waar jij blij van wordt
 • waardering krijgen die je verdient
 • meer rust in je hoofd
 • alles bereikbaar maken
 • metamorfose naar je ideale leven

 

Nog meer klantervaringen

Simona heeft de hele dag vragen gesteld, is kritisch geweest, heeft me laten nadenken en samen hebben we een planning gemaakt om omzetdoelen te behalen. Ondanks dat mijn yogastudio nog steeds gesloten is en niet alles momenteel realistisch haalbaar is wél inspiratie opgedaan om door te gaan en voor de nabije toekomst anders te kijken naar winst-salaris-omzet-doelen behalen. Switch van bank als gevolg, een pakketje mee naar huis als werkboek/naslagwerk. Simona van Leeuwen is een vrouw van ‘What you see is what you get’ open en eerlijk. Top!

Nathalie Meers

Nandita Yoga

Geen goede boekhouding is géén succesvol ondernemerschap. Dat is mijn conclusie.

Ik heb meer inzicht gekregen van Simona, heb meer overzicht (en ben nog steeds lerend!) maar het is vooral het gevoel dat zij mijn boekhouding in de gaten houdt en onder controle heeft wat mij ‘peace of mind’ geeft. Daarnaast: zij werkt met een boekhoudsysteem dat gemakkelijk is in gebruik en niet veel tijd kost. Minder tijd kwijt en meer winst. Dus: Ik ben Blij met Simona!

Monique Vrolijken

Mind Yourself

Start nu voordelig!

 

 

DIT PAKKET T.W.V. 1500 EURO KUN JIJ NU VOORDELIG AANSCHAFFEN

Het is mijn missie jou te helpen, daarom bied ik deze Kickstart aan voor een ongekend laag bedrag!

 

Let op!

 

Dit aanbod is maar tijdelijk geldig.

 

Wat doe jij?

Kies jij voor winstgevend ondernemen en wil je op een simpele manier meer winst in minder tijd? Wat is hierop jouw antwoord?

Er kunnen maar 6 ondernemers mee doen dus pak NU deze kans en geef je op.

Zie ik je snel?

Liefs,

 

Simona van Leeuwen