Simona

”Ooit werkte ik heel hard en had bijna geen salaris uit mijn bedrijf”

 

Het is mijn missie om jou te helpen om van je passie een winstgevende onderneming te maken. Wat ik om mij heen zie zijn veel ondernemers met geldzorgen. Ooit zat ik ook in die situatie van heel hard werken en weinig salaris voor mezelf overhouden. Doordat mijn bedrijf hoge kosten had van huur en personeel.

 

50 jaar

 

Na 5 jaar ondernemen besloot ik hiermee te stoppen. Daarna heb ik 12 jaar als hoofd financiële administratie gewerkt in loondienst en werd ik 50 jaar. Toen was het voor mij duidelijk en dacht: ”Dit is de laatste kans op kiezen voor ondernemerschap”  Sinds ik gekozen heb om te werken met een online marketing strategie groeit mijn bedrijf. Mijn bedrijf heet Blij met je boekhouding en ik wil jou inspireren naar winstgevend ondernemerschap.

 

Leven zonder geldstress

 

Door een concreet winstplan te maken krijg je het inzicht in cijfers. Dit heb je nodig om je producten en diensten in de markt te zetten. Zonder plan geen succes! Het resultaat daarvan is dat je precies weet welke acties je moet nemen om van je geldstress af te komen. Door je financiën te structureren krijg je meer winst op je bankrekening en eindelijk een goed salaris voor jezelf. Leven zonder geldstress. Jij bent het waard.

 

Gepassioneerd Winst-coach

 

Door mijn jarenlange ervaringen als ondernemer en als financieel specialist ben ik nu een gepassioneerd Winst-coach. Samen met jou wil ik op pad gaan om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Je te inspireren en te laten zien dat een winstgevende onderneming ook voor jou bereikbaar is. Dat ook jij blij wordt van je boekhouding.

 

Winst creëren kun je leren!

 

Ik geef de meest persoonlijke en praktische Winst-trainingen. Nadat je bij mij een training gevolgd hebt waar je meer winst leert te creëren gaat je business groeien. Meer winst betekent meer geld op je bankrekening. De 3 G’s voor jou. Gezondheid, geluk en geld.

Met focus, een strategisch plan en concrete stappen help ik jou naar duurzame winst & vrijheid.’

 

Me time, ook voor jou!

 

Eindelijk blij met je cijfers omdat je nu begrijpt wat je moet doen om winst te maken en een goed salaris voor jezelf te reserveren.

 

Dat wil jij toch ook?

 

In een tijd waar velen starten met een droom help ik creatieve ondernemers bij het optuigen en onderhouden van een stevige financiële basis. Zonder fundament blijf je niet staan. Terwijl jij zoekt naar succes en vrijheid zou het zelfs kunnen zijn dat je weer voor een baas moet gaan werken. Het inspireren van vrouwen is mijn missie.  Zodat je op eenvoudige wijze snapt wat je ziet en weet wat je moet doen!

Ben je klaar voor meer financiële vrijheid?

 

Wat doe jij?

 

Ben jij die hardwerkende ondernemer die bezig is met haar passie? Je hebt geldzorgen want je weet niet hoe je ervoor staat? Al je financiële zaken doe je naar de Boekhouder en je wacht af wat je moet betalen. Hoeveel salaris kun je uit je bedrijf halen? Het geeft je veel stress die onwetendheid en toch ben jezelf verantwoordelijk. Het is nu tijd om voor jezelf op te komen en de eerste stap te nemen. De eerste stap om te kiezen voor winstgevend ondernemen. Neem jij de keuze?

En oh ja, dit ben ik ook:

positief-spontaan-flapuit-creatief-loyaal-leuk-betrouwbaar-eerlijk-gezellig-stoer-verzorgend-en een beetje gek!

 

Wil je ook meer winst, rust en inzicht zodat je droomleven ook voor jou bereikbaar is?

Download gratis mijn e-book

ontdek de 7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken

Download NU