Simona

Ik help jou als (startende) vrouwelijke ondernemer met een eenmanszaak je boekhouding opzetten en onderhouden in zo min mogelijk tijd!

Ik ga er voor zorgen dat je wél blij wordt van je boekhouding.
Want jij wilt van je passie een winstgevende onderneming maken.

Jouw passie:

Je bent door je passie begonnen en hebt geen tijd voor die ‘’saaie’’ boekhouding. Je hebt al helemaal te weinig tijd voor ontspanning en andere leuke dingen. Maar naast je passie moet je de boekhouding onder controle hebben om succes te krijgen.
Debiteuren en crediteuren, daar heb je helemaal niets mee.

Waarom vind ik het zo leuk om jou dit te leren?

Ik help jou als startende onderneming je boekhouding leuk te vinden en het goed op te zetten. Ik help je structuur en overzicht te krijgen en te sturen op cijfers, zodat je winst gaat creëren met je bedrijf en weer tijd hebt voor ontspanning en andere dingen en die combinatie te vinden die voor jou werkt.

Boekhouding is mijn passie. Ik vind het leuk om jou dit te leren en deze kennis met je te delen. Ik gun jou het om óók blij te worden van je boekhouding zodat je inzicht krijgt hoe je ervoor staat met je bedrijf en gaat leren hoe je winst kunt maken.

Druk, druk, druk altijd alles zelf willen regelen, weinig vrije tijd, je wordt er soms gek van.

Je boekhouding is de belangrijkste pijler van je bedrijf om je te laten weten hoe je ervoor staat. Als je dat weet, kan je bij problemen eventueel nog stappen nemen om die te verbeteren, zodat jouw bedrijf geen stuurloos schip wordt en je weer voor een baas moet gaan werken, want is dat wat je wilt?

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Ik heb 34 jaar ervaring met boekhouding en personeelszaken. Ik heb mijn diploma’s P.D.L Loonadministratie, Arbeidsrecht en Debiteurenmanagement en verder heb ik certificaten van meerdere programma’s en trainingen die ik heb gevolgd zoals bijvoorbeeld  N.L.P. bij Danny van der Giessen.

Dat mensen de boekhouding saai vinden begrijp ik niet, want het is totaal niet saai om constant bezig te zijn met het sturen van je cijfers om je bedrijf naar een hoger level te krijgen met veel omzet en voornamelijk winst als resultaat. Want dat is wat het om draait.

Winst is jouw salaris in een eenmanszaak!

De laatste 11 jaar heb ik de boekhouding en salarisadministratie gedaan maar was ik ook de secretaresse, office manager, directieassistent, marketingassistent… Zeg maar gewoon de duizendpoot die de boodschappen haalde, maar ook de feestjes en beurzen organiseerde en dat vond ik  heel leuk om te doen.
Ik heb veel cursussen en trainingen gevolgd betreft personeelszaken en uitgebreide kennis op (debiteuren)management gebied opgedaan. En ook hier heb ik met veel plezier gewerkt door mijn positieve mindset!

Vrijheid blijheid!

Wil jij ook meer vrijheid en een relaxter leven, gelukkig zijn bij een mooie zonsondergang en eindigen met een huis op een berg waar je relaxed met je vrienden gezellig om een kampvuurtje heen zit met een wijntje in de hand mijmerend over het leven?

Zijn dit jouw dromen of wordt het werkelijkheid?

Ik help je om je dromen waar te maken, want het is mijn missie om elke vrouw met een eigen onderneming de boekhouding als fantastisch te laten beschouwen zodat haar bedrijf veel winst krijgt.
Dit heeft een enorme impact op jouw leven en je bedrijf, omdat je door een ander mindset alles kan bereiken wat je wilt.

Niet dromen maar doen!

Als je geen goede boekhouding hebt voor je bedrijf kan je beter weer voor een baas gaan werken, want daar is alles geregeld.
Door mijn hulp wordt je blij van je boekhouding, en dus van je bedrijf. Je krijgt inzicht om bij te sturen en je leert hoe je relaxed alles op tijd aanlevert bij de belastingdienst.
Hierdoor krijg je meer winst in je bedrijf en meer tijd voor je passie en de aangename dingen in het leven.

Want uiteindelijk wil iedereen hetzelfde: gelukkig en gezond in vrijheid leven met veel liefde.

Goed doel:

Doordat mijn dochter met veel complicaties een zoontje heeft gekregen waar van alles mee mis was met zijn geboorte, ben ik er achter gekomen dat er maar 1 ding belangrijk is in je leven en dat is de gezondheid van je kind. Daarom wil ik mij in gaan zetten en een deel van mijn winst gaan schenken voor de stichting:
Care for Life, dit is een stichting die zich inzet voor zieke kinderen en hier fantastische dingen voor organiseert. Kijk even op de site: Care for Life. Met mijn kleinzoon gaat het op dit moment gelukkig fantastisch en hij ontwikkelt zich goed.

Simona van Leeuwen

P.S. Mocht je vragen hebben, kan dat via het contact formulier. Wil je ook blij worden van je boekhouding en weten waar je mee bezig bent? Download dan Mijn E-book: Hoe maak ik boekhouding leuk en relaxed?

positief-spontaan-flapuit-creatief-loyaal-leuk-betrouwbaar-eerlijk-gezellig-stoer-verzorgend-en een beetje gek!

Download gratis mijn e-book

ontdek de 7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken

Download NU