Klant-ervaringen

Sinds Simona mijn boekhouding compleet verzorgd heb ik meer inzicht gekregen van Simona, heb meer overzicht (en ben nog steeds lerend!) maar het is vooral het gevoel dat zij mijn boekhouding in de gaten houdt en onder controle heeft wat mij ‘peace of mind’ geeft. Daarnaast: zij werkt met een boekhoudsysteem dat gemakkelijk is in gebruik en niet veel tijd kost.

Blij met Simona

 
 
Ik ben blij met Simona!

Monique Vrolijken

Mind Yourself

Monique Vrolijken

Mind Yourself

‘Bij Simona zijn mijn cijfers in de beste handen. Overzichtelijk en up to date. Je boekhouding hoeft geen ondergeschoven kindje meer te zijn. Samen met Simona wordt het namelijk appeltje eitje!  Ze is er voor jou en ontzorgt in een tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Laat de kern van je boekhouding met een gerust hart over aan een vakvrouw: toegewijd en professioneel. Maatwerk voor alle ondernemers die alleen maar willen doen waar ze goed in zijn. Met Simona heb je geen omkijken meer naar je cijfers! 

Dank je wel Simona voor je unieke kijk op cijfers!

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

Simona heeft de hele dag vragen gesteld, kritisch geweest, me laten nadenken en we hebben samen een planning gemaakt om omzetdoelen te behalen.

Ondanks dat mijn yogastudio nog steeds gesloten is en niet alles momenteel realistisch haalbaar is wél inspiratie opgedaan om door te gaan en voor de nabije toekomst anders te kijken naar winst-salaris-omzet-doelen behalen.
Switch van bank als gevolg, een pakketje mee naar huis als werkboek/naslagwerk.
 
Simona van Leeuwen

is een vrouw van ‘What you see is what you get’ open, eerlijk, Top! 

Nathalie Meers

Nandita Yoga

Wat ben ik blij dat ik mij heb ingeschreven voor Winst in 1 dag. Ik wist al wel over een planning maken, zowel financieel als voor een nieuw aanbod, maar had dit eigenlijk nog niet gedaan. Aangezien ik voor een verandering in mijn bedrijf heb gekozen, was nu het juiste moment om hier mee te beginnen. Simona heeft mij hier zo fijn mee geholpen. We hebben ook heerlijk kunnen sparren over mijn nieuwe aanbod waar ik vol enthousiasme mee aan de slag ga. Ik ben heel blij met alle tips, adviezen en ideeën die Simona mij gegeven heeft op verschillende vlakken.

We hebben een financiële planning gemaakt en erover gesproken hoe ik de komende maanden mijn aanbod ga neerzetten. Ik vind het heel fijn om nu met een planning het jaar te starten.

Astrid Pietersen

Mooi met Astrid

De  Winst in 1 dag sessie van Simona was voor mij een eye-opener. Het maakte mij weer eens duidelijk hoe weinig ik mij als ondernemer werkelijk verdiep in mijn cijfers. Mijn cijfers zijn in feite het belangrijkste onderdeel van mijn bedrijf. Daar kan ik mijn werkelijke succes aan af meten. Niet aan wie ik ben of wat ik doe.

De valkuil van veel ondernemers is dat ze zich te veel en te lang met de inhoud van hun vak bezighouden. Nou, Simone heeft me wakker geschud. Op een vriendelijke, open maar heel duidelijke manier heeft ze me laten zien hoe je in je bedrijf gaat sturen op cijfers. Dat kan alleen met een plan dat Simona graag met je maakt. De juiste acties vloeien er vanzelf uit voort. En dan kan het niet anders of je word blij met je boekhouding en met je cijfers. Ik word erg blij van de manier waarop Simona dat doet. Een 1 op 1 sessie met Simona? Ik raad het iedereen aan.

Joycet Reinders

de Onafhankelijke ondernemer

Sinds ik van Simona geleerd heb dat een winstgevend plan de basis is van je onderneming, ben ik anders gaan ondernemen. Hierdoor heb ik geen geldstress meer en weet waar ik aan toe ben en dit geeft mij veel rust. Vooral het sturen op kosten i.p.v. omzet levert mij veel voordeel op. Met de buffer kan ik nu gaan investeren in passief inkomen en wordt daar heel blij van.

 

Ike Bos

Eigenaar, camping de Goudsberg

De Winst in een dag van Simona heeft mij veel inzichten gegeven en verduidelijking betreft de cijfers van mijn bedrijf. ik heb er echt zin in om ermee aan  de slag te gaan. Veel adviezen gekregen om overzicht te creëren. In de middag hebben wij samen een jaarplan gemaakt. Dit hangt nu in mijn privé studeerkamer zodat ik goed vooruit kan kijken en inspelen op het jaargetij. echt een aanrader deze dag!

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

Simona weet waar ze het over heeft. Dat komt enerzijds door haar eigen ervaring en vooral door de vertaalslag die ze heeft gemaakt naar de praktijk. En daar heeft een klant uiteindelijk wat aan.

Simone Maaswinkel

Geef je leven richting

Ik vond net zoals veel ondernemers die ik ken, boekhouden echt vreselijk. Door de winsttips en adviezen van Simona is daar verandering in gekomen. Ik heb nu veel meer overzicht over mijn financiën en aan het eind van de maand houd ik ook nog eens meer over, omdat ik nu mijn kosten beter in het vizier heb. Het grootste pluspunt is nog wel dat ik me nooit meer druk hoef te maken om een BTW aanslag, omdat het geld daarvoor netjes is gereserveerd.

Miranda Molenaar

Eigenaar, de Content assistent

Voor een ondernemer is de boekhouding veelal een noodzakelijk maar heikel punt. Simona geeft hier op heel authentieke wijze haar draai aan. Als je op zoek bent naar een financieel specialist die jarenlange ervaring heeft, die met je meedenkt en je helpt je winst te laten groeien dan moet je absoluut bij Simona zijn!

Ester krause

Eigenaar, de Webconnetie

Deze Winst sessie kan ik zeker aanbevelen. Het is zeer leerzaam en het geeft je goede handvatten en tips om boekhouding leuker te maken!

De middag vloog voorbij en het zat erg goed in elkaar. Je verhaal was duidelijk en hoeft zeker niet langer.

Ga zo door het is echt een super goed idee en ik weet zeker dat er behoefte aan is.

Jolanda van Oosterom

Samen met Simona een winstplan maken staat voor ultieme focus krijgen op mijn waarde. Met haar kennis en enthousiasme helpt Simona mij om in 1 dag inzicht te krijgen wat de omzet moet zijn die ik nodig hebt om mijn leven leuk te leven. Haar betrokkenheid en de vragen die zij stelt geven mij de houvast en drive om er echt voor te gaan en dus van waarde te kunnen zijn voor mijn klanten. Want daar gaat het uiteindelijk om toch?

Dank je wel Simona voor je unieke kijk op cijfers!

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

Ik heb Simona leren kennen tijdens mijn werk, ze is een gedreven persoon, weet echt waar ze het over heeft.

Ze is (heel) eerlijk, kordaat, punctueel en weet juridisch ook erg veel. Simona weet echt van aanpakken en als er een probleem is dan weet ze er altijd een oplossing voor te vinden en het positief te bekijken.

Als persoon is ze geweldig!! enthousiast, eerlijk, gezellig en positief.

Eigenlijk de beste collega die ik mij maar kon wensen!

Petra van Hevelingen

Voor mijn kapsalon heeft Simona mijn vriendin die de boekhouding invoert op weg geholpen met de boekhouding. Zij stelde voor om alles goed te structuren zodat ik mijn boekhouding op een simpele wijze uit laat voeren en dat er geen vragen van de Belastingdienst komen. Haar know how betreft boekhouden is groot en als er iets is kan ik haar altijd bellen. Een slimme en toffe vrouw die heerlijk nuchter is maar wel een eigen mening heeft. Ze komt af en toe nog langs, maar Ede is niet naast de deur.

Steef Zwirs

Steef Zwirs

Kapper Steef

Download gratis mijn e-book

ontdek de 7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken

Download NU