Aanbevelingen

Simona is sinds begin dit jaar mijn boekhouder. To the point, praktisch en ze houdt vinger aan de pols. We hebben mijn boekhoudsysteem tegen het licht gehouden en opnieuw ingericht. Zo neemt zij mij veel werk uit handen, heb ik meer en beter zicht op mijn cijfers en ik kan me heerlijk focussen op waar ik goed in ben. Simona blij met jou!

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen fotografie

De VIB sessie van Simona was voor mij een eye-opener. Het maakte mij weer eens duidelijk hoe weinig ik mij als ondernemer werkelijk verdiep in mijn cijfers. Mijn cijfers zijn in feite het belangrijkste onderdeel van mijn bedrijf. Daar kan ik mijn werkelijke succes aan af meten. Niet aan wie ik ben of wat ik doe. De valkuil van veel ondernemers is dat ze zich te veel en te lang met de inhoud van hun vak bezighouden. Nou, Simone heeft me wakker geschud. Op een vriendelijke, open maar heel duidelijke manier heeft ze me laten zien hoe je in je bedrijf gaat sturen op cijfers. Dat kan alleen met een plan dat Simona graag met je maakt. De juiste acties vloeien er vanzelf uit voort. En dan kan het niet anders of je word blij met je boekhouding en met je cijfers. Ik word erg blij van de manier waarop Simona dat doet. Een 1 op 1 sessie met Simona? Ik raad het iedereen aan.

Joycet Reinders, De Onafhankelijke Ondernemer

 

Joycet

de onafhankelijke ondernemer

Simona heeft een aantal jaar onze boekhouding van de camping gedaan en zij deed dit met veel passie. Het was vakkundig en ik kon altijd terecht met vragen bij haar. We hadden veel overleg waardoor we goed inzicht kregen in de cijfers. Onze passie was de camping en niet de boekhouding. Doordat Simona alles in 1 pakket uit handen nam konden we de focus op de winstgevendheid van de camping storten. We hoefden ons nergens druk over te maken omdat we wisten dat alles juist bij de Belastingdienst aangeleverd werd.
Bovendien is het een leuk mens en hebben we altijd de grootste lol. De camping hebben wij verkocht maar het contact met Simona is nooit verwaterd en we zijn nog steeds vrienden voor het leven. Ik zou Simona echt aanbevelen om hoe zij is maar ook vooral hoe zij zich met passie inzet om jouw bedrijf winstgevend te maken.

Ike bos

Ike bos

 

 

Ike Bos

Voor mijn kapsalon heeft Simona mijn vriendin die de boekhouding invoert op weg geholpen met de boekhouding. Zij stelde voor om alles goed te structuren zodat ik mijn boekhouding op een simpele wijze uit laat voeren en dat er geen vragen van de Belastingdienst komen. Haar know how betreft boekhouden is groot en als er iets is kan ik haar altijd bellen. Een slimme en toffe vrouw die heerlijk nuchter is maar wel een eigen mening heeft. Ze komt af en toe nog langs, maar Ede is niet naast de deur.

Steef Zwirs

Steef Zwirs

Kapper Steef

Deze V.I.B. sessie kan ik zeker aanbevelen. Het is zeer leerzaam en het geeft je goede handvatten en tips om boekhouding leuker te maken!

De middag vloog voorbij en het zat erg goed in elkaar. Je verhaal was duidelijk en hoeft zeker niet langer.

Ga zo door het is echt een super goed idee en ik weet zeker dat er behoefte aan is.

Jolanda van Oosterom

Ik heb Simona leren kennen tijdens mijn werk, ze is een gedreven persoon, weet echt waar ze het over heeft.

Ze is (heel) eerlijk, kordaat, punctueel en weet juridisch ook erg veel. Simona weet echt van aanpakken en als er een probleem is dan weet ze er altijd een oplossing voor te vinden en het positief te bekijken.

Als persoon is ze geweldig!! enthousiast, eerlijk, gezellig en positief.

Eigenlijk de beste collega die ik mij maar kon wensen!

Petra van Hevelingen

Simona is een vrouw die weet waar ze over praat. Lief, maar ook zeer pittig! Ze zegt waar het op staat, maar dat is ook zeker prettig.

Een ondernemer, die zeker niet van stil zitten houdt.. altijd in de weer..

Haar werk.. beter gezegd, haar passie.

Boekhouden, administratie, cijfertjes is echt haar ding. Ze weet het in de kleine details te vertellen maar ook goed. Mocht ze het echt niet weten, dan zoekt ze het tot de bodem uit.

Als ik haar mag omschrijven in vijf worden:

Slim
Passie (voor boekhoudkundige werkzaamheden)
Meedenkend
Duidelijk
Ondernemend

Kortom: op Simona kan je bouwen!

Roy van Raamsdonk

Download gratis mijn e-book

ontdek de 7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken

Download NU