Gratis Strategie

gesprek voor jou

 

 

Gratis

Strategie

gesprek

 

Meer winst voor jou!

Je hebt een eenmanszaak en staat overal alleen voor. Je bent altijd hard aan het werk en bijna geen geld op je bankrekening, hoe frustrerend is dat voor je?

Je winst is niet ‘je van het’. Dit kan aan het te kort aan omzet liggen, te hoge kosten of een combinatie van beide. Wil je weten wat je in jouw situatie moet doen om op lange termijn meer winst te creëren? Op stabiele en duurzame wijze?

Plan nu een gratis gesprek in. In een gesprek van ca 30 minuten zoomen we in op jouw bedrijf en geef ik je 3 concrete tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Doen hoor!

Over mij:

Cijfers zijn mijn passie. En kloppende cijfers zijn het kloppend hart van jouw bedrijf. Met mijn jarenlange ervaringen als ondernemer en als boekhouder en financieel specialist help ik jou te ontdekken waar je op moet letten om heer en meester over je eigen cijfers te zijn. Met focus, een strategisch plan en concrete stappen help ik jou naar duurzame winst & vrijheid.

Een E-boek cadeau

De boekhouding is het belangrijkste aspect van je bedrijf. De boekhouding is het fundament van je bedrijf. En zonder goed fundament stort je bedrijf vroeg of laat in. Wil je grip op je cijfers en rust in je hoofd? En wil je weten hoe je dit kunt bereiken? Ik heb een e-boek geschreven en geef dit graag aan je cadeau! In mijn e-boek geef ik je 7 tips om ontspannen te werken aan je winst.

Download hieronder mijn cadeau aan jou!

Mijn motto is altijd: Alles is bereikbaar!

Leef je het leven van je dromen? Verbeter je mindset van schaarste naar overvloed en creëer financiële vrijheid, voor nu en in de toekomst.

 

Blij met je boekhouding Blij met je winst!

Plan direct jouw online strategie gesprek in met mij als boekhouder. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten ontvang je minimaal drie waardevolle tips waarmee jij vandaag nog je winst verhoogt.

Normaal kost deze sessie € 95,-. Omdat ik je direct meer winst gun geef ik je mijn inzichten en persoonlijke tips cadeau.  

Geef je snel op, voor mijn agenda vol is!

Blij met je boekhouding, minder stress!

Plan direct een 1 op 1 Winst sessie.

Ja, ik wil een gesprek!

Simona van Leeuwen

Zie ik je snel?

In 7 stappen naar een succesvol winstgevend bedrijf