Verhoog je winst in een dag

Dé strategiedag voor creatieve ondernemers die snel en moeiteloos meer winst willen maken. 

Meer omzet. Minder kosten. 

Ja, ook voor jou.

Verhoog je winst in een dag

Dé strategiedag voor creatieve ondernemers die snel en moeiteloos meer winst willen maken

Meer omzet. Minder kosten.

Ja ook voor jou.

Hoe jij wel die winst maakt en een financieel gezond bedrijf kunt creëren

Je werkt keihard om de eindjes aan elkaar te knopen. Iedere klant is er een. Hoor jij bij de 40% van de Zzp-ers die niet rond kan komen van je onderneming? Je schaamt je ervoor en voor de buitenwereld lijkt het je voor de wind te gaat! Je ziet andere succesvolle ondernemers om je heen en je vraagt je af: Hoe doen zij dat? En je denkt: Dat wil ik ook!

Welke keuze maak jij?

Je hebt ooit de keuze gemaakt om ondernemer te worden en je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je dacht dat de klanten naar je toe zouden stromen om jou producten of diensten af te nemen. Dit valt in de werkelijkheid best tegen. Om er echt van te kunnen leven heb je klanten nodig voor meer omzet. Als je van te voren had geweten dat het je zoveel geldzorgen zou geven had je dan nog steeds deze keuze gemaakt?

Het is voornamelijk de onwetendheid over je cijfers wat de meeste stress oplevert.

Herken je dit?

 • Hoeveel omzet moet ik maken om genoeg salaris uit mijn onderneming te halen?

 • Hoeveel kosten mag ik maken om op een goed resultaat uit te komen?

 • Heb ik mijn b.t.w. aangifte juist ingevuld?

 • Hoeveel geld gaat er naar de Inkomstenbelasting?

 • Hoe komt het dat ik mijn leveranciers niet kan betalen?

 • Hoe kan ik genoeg reserveren voor de Belastingdienst?

 • Help, ik weet tekort van cijfers!

Geldzorgen

Geldzorgen geeft je uiteindelijk chronische geldstress. Wist je dat chronische geldstress je denk en handel vermogen aantast? Op basis van jouw vermogen neem je de verkeerde beslissingen die je nog verder van het succesvolle ondernemerschap af brengen. Een Burn-out ligt op de loer en dat wil je niet. Als je geen actie neemt komt er een dag dat je weer voor een baas moet gaan werken voor je geld. Neem nu de keuze om succesvol ondernemer te zijn. Steek je kop niet langer in het zand en neem actie.

Neem die eerste stap

De eerste stap is het erkennen van het je financiële zorgen. Het aanpakken van het probleem begint echt bij een goed financieel inzicht in je cijfers. Ook als je alles naar de boekhouder doet zeg ik altijd: dat is prima, maar je boekhouder hoeft je facturen en de Inkomstenbelasting niet te betalen.

Fundament

Het zou heel fijn zijn als je op basis van je cijfers acties kunt nemen. Dit kan alleen als je zelf inzicht hebt. Ik zie ondernemers om mijn heen die per kwartaal doorkrijgen van de boekhouder hoeveel Btw zij moeten betalen en dat is het dan. Maar heb je dan genoeg inzicht om te sturen op winst? De boekhouding is je fundament van je bedrijf om te sturen op winst. Hier heb je het resultaat maandelijks voor nodig anders weet je totaal niet wat je mee bezig bent.

Je weet allang wat je écht nodig hebt

Je staat op een kruising en hebt de keuze. Je blijft lekker aanmodderen. Of je stopt met worstelen en onderneemt actie. De keuze om in jezelf te investeren is aan jou.

We gaan op deze dag op duurzame wijze werken aan jouw financiële toekomst. Je krijgt een concreet stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Samen op weg naar winstgevend ondernemerschap, dat is wat ik je gun. Wat krijg je? Deze dag bestaat uit 2 dagdelen live 1 op 1 op locatie nabij Leiden, of locatie in overleg.

 • Winst-sessie ca 1 uur (online live 1 op 1)
 • Onderzoek huidige cijfers en kosten/resultaat analyse in startgesprek
 • V.I.P Winst in een dag 1e dagdeel 1 op 1 training van 10.00 uur tot ca 12.30 uur
 • V.I.P Winst in een dag 2e dagdeel 1 op 1 training van 10.00 uur tot ca 12.30 uur
 • Werkboek
 • Evaluatie na implementatie 2 maanden (online)
 • Evaluatie na implementatie 6 maanden(online)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

           BONUS voor jou:

 • Elke week een financiële Tip per mail die je zo kunt implementeren in je business
 • Life-time facebookgroep community
 • Gratis E-boek Vlot Voldaan
 • Gratis E-boek in 5 stappen een Winstgevende Business

                                            € 997,–  

 

Wat levert het jou op?

Inzicht in cijfers en hierdoor krijg je grip op je onderneming. Als je weet hoe je ervoor staat kun je stappen nemen om bij te sturen. je gaat volgens het plan wat gemaakt is ondernemen en dat geeft je veel rust en vertrouwen. Je weet wat je moet omzetten om je kosten en je salaris te kunnen betalen. Winst op je bankrekening i.p.v. op je jaarrekening.

Wat zou je graag willen?

 • Van je geldstress af en een zorgeloos leven?

 • Een succesvol bedrijf met genoeg geld om je doelen te bereiken zonder 60 uur per week te werken?

 • Financieel in balans zijn daardoor meer tijd voor jezelf en meer vrijheid?

 • Gevoel van eigenwaarde terug?

 • Ontspannen leven?

 • Meer zelfvertrouwen door inzicht in cijfers?

Een extra reden waarom dit belangrijk voor je gaat zijn:

Ik garandeer je dat je het na deze dag super makkelijk vindt om over geld te praten. Je denkt er zelfs over na om je tarieven te verhogen! De waarde die je bij jezelf ontdekt zijn grenzeloos. Je gaat met een persoonlijk praktisch concreet plan naar huis.

Kortom, wil je:

  • Zelf je boekhouding op een goedkope manier doen.

  • Gratis vragen zonder veel geld kwijt te zijn aan accountant.

  • Inzicht in cijfers en acties nemen om te overleven.

  • Na de crisis weer ready zijn voor take off.

  • Weten hoe je winst moet maken.

  • Meer geld op je bankrekening.

  • Meer rust in je hoofd omdat je wel weet hoe je ervoor staat.

  • De juiste stappen zetten om winstgevend te ondernemen.

  • Meer tijd voor jezelf.

  • Vertrouwen en vrijheid.

Investeer in jezelf en gun jezelf deze dag 

Let op: Deze VIP dagen doe ik maar 8 keer per jaar.

Leef je eigen leven

Dit zeggen ondernemers:

Samen met Simona een winstplan maken staat voor ultieme focus krijgen op mijn waarde. Met haar kennis en enthousiasme helpt Simona mij om in 1 dag inzicht te krijgen wat de omzet moet zijn die ik nodig hebt om mijn leven leuk te leven. Haar betrokkenheid en de vragen die zij stelt geven mij de houvast en drive om er echt voor te gaan en dus van waarde te kunnen zijn voor mijn klanten. Want daar gaat het uiteindelijk om toch?

Dank je wel Simona voor je unieke kijk op cijfers!

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

De Winst in een dag van Simona heeft mij veel inzichten gegeven en verduidelijking betreft de cijfers van mijn bedrijf. ik heb er echt zin in om ermee aan de slag te gaan. Veel adviezen gekregen om overzicht te creëren. In de middag hebben wij samen een jaarplan gemaakt. Dit hangt nu in mijn privé studeerkamer zodat ik goed vooruit kan kijken en inspelen op het jaargetij. echt een aanrader deze dag!

Els van der Key

Praktijk Bloos

Ik vond net zoals veel ondernemers die ik ken, boekhouden echt vreselijk. Door de winsttips en adviezen op de winstdag van Simona is daar verandering in gekomen. Ik heb nu veel meer overzicht over mijn financiën en aan het eind van de maand houd ik ook nog eens meer over, omdat ik nu mijn kosten beter in het vizier heb. Het grootste pluspunt is nog wel dat ik me nooit meer druk hoef te maken om een BTW aanslag, omdat het geld daarvoor netjes is gereserveerd.
Miranda Molenaar

de Content Assistent

De Winst in 1 dag sessie van Simona was voor mij een eye-opener. Het maakte mij weer eens duidelijk hoe weinig ik mij als ondernemer werkelijk verdiep in mijn cijfers. Mijn cijfers zijn in feite het belangrijkste onderdeel van mijn bedrijf. Daar kan ik mijn werkelijke succes aan af meten. Niet aan wie ik ben of wat ik doe.

De valkuil van veel ondernemers is dat ze zich te veel en te lang met de inhoud van hun vak bezighouden. Nou, Simone heeft me wakker geschud. Op een vriendelijke, open maar heel duidelijke manier heeft ze me laten zien hoe je in je bedrijf gaat sturen op cijfers. Dat kan alleen met een plan dat Simona graag met je maakt. De juiste acties vloeien er vanzelf uit voort. En dan kan het niet anders of je word blij met je boekhouding en met je cijfers. Ik word erg blij van de manier waarop Simona dat doet. Een 1 op 1 sessie met Simona? Ik raad het iedereen aan.

Joycet Reinders

de Onafhankelijke ondernemer

Mijn missie 

Het is mijn missie om als gepassioneerd Winst-coach jouw te inspireren om op basis van cijfers van je passie een winstgevende business te bouwen. Ik weet dat je het kunt!

Mijn ervaring 

Door 30 jaar kennis en ervaring als financieel expert op te bouwen wil ik deze kennis met je delen. Ik geef de meest praktische en persoonlijke winst-trainingen waarin ik je ga leren om winst te creëren. We gaan samen aan de slag met je cijfers. Ik ga op een persoonlijke en simpele manier de cijfers uitleggen net zo lang tot je zegt WOW nu begrijp ik het. Er wordt op basis van jouw producten en diensten met kostprijs een concreet Winstplan op maat gemaakt. Dit plan wordt jouw spoorboekje voor de komende 12 maanden. Je eerste winstgevende plan.

7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken