Geldstress

Je komt vers van de KvK. Je hebt alles klaar en je website is net in de lucht. Veel ondernemers denken dat als de site in de lucht is, de onderneming pas echt van start gaat. Laat die klanten maar komen! Maar als je geen strategie hebt en hier en daar een berichtje plaatst, dan valt het vies tegen. De klanten en bestellingen komen niet, je bankrekening is behoorlijk ingekrompen en je hebt geldstress.

Download de 7 stappen naar WINST

 

Is dit Alles?

Ik weet waar ik over praat, want 3 jaar geleden heb ik het meegemaakt. Toen ik 50 werd dacht ik “Is dit alles? Ik wil een succesvolle business hebben en ondernemer zijn.” De ervaring had ik al, want 15 jaar eerder had ik een kledingzaak. Ik wist wat het ondernemerschap inhield. Maar goed de tijden zijn veranderd want internet deed zijn intrede. 

 

Online ondernemen

Dus ik ging online ondernemen, met schoonheidsproducten. Eerst het ontwerpen van de producten, dat was een pad met hobbels. Het gaat nooit zoals je in je gedachten had. Na een jaar waren de producten eindelijk naar mijn zin. Toen liet ik een mooie dure website maken en die ging online. Nou jongens wat een drukte. (not)

 

De winkelmandjes bleven leeg.

Er waren geen klanten 

Er waren geen bestellingen

Er was geen omzet 

 

Niet opgeven

Gelukkig had ik mijn baan nog niet opgezegd. Ik ben niet van het opgeven dus ik ging op onderzoek uit. Op Internet gezocht naar een coach en die heb ik gevonden en daar ben ik super dankbaar voor, (Marielle van Succes met je bedrijf). Bij Marielle kwam ik erachter dat ik 2 dingen miste: een duidelijke doelgroep, en een goede strategie. 

 

Hoop strategie

Nou ja, ik had wel een strategie, een ‘hoop strategie’. Ik hoopte heel hard dat er klanten kwamen naar mijn website. 

 

Missie

Door Marielle leerde ik dat mijn passie niet ligt bij het verkopen van schoonheidsproducten, maar bij het helpen van vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf winstgevend te maken. Lesgeven, organiseren en creëren, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.  Het totaalplaatje had ik nu compleet. Ik startte Blij met je Boekhouding en zegde mijn vaste baan op. Nu doe ik iedere dag werk waar ik echt gelukkig van wordt. 

 

Wil je samen met mij op zoek naar je ware missie? Waar ligt je hart nou echt? Alleen als je werkt vanuit je missie kun je de ware winst vinden. Daarna gaat je financiële winst ook op je bankrekening groeien. Werken vanuit je missie is de eerste stap. Er zijn nog een aantal stappen nodig om je winst te laten groeien en die kan ik je geven.

 

Doorgeven van kennis

Marielle leerde me ook hoe ik een goede online marketingstrategie moest opzetten. Ook heb ik een nieuwe website die nu wel werkt. Het mag best een simpele website zijn, als het maar klanten oplevert. Ik heb ook nog 1001 andere dingen van haar geleerd die ik je ook kan leren gecombineerd met mijn eigen kennis en ervaring van 30 jaar financiële expertise en NLP. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en  is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. De praktische en persoonlijke Winst trainingen die ik geef leren jou hoe je winst kunt creëren en je doelen kunt bereiken.

 

Alles wat je weet, weet je van een ander

Er is een liedje van Herman van Veen en dat begint zo: Alles wat je weet, weet je van een ander. Als je hier goed over nadenkt zit hier de kern in voor alles wat nodig is om je kennis te vergaren en door te geven.

 

Wat is jouw missing link?

Als Zzp-er denk je dat je het wel alleen kan. Je hebt een passie maar hoe maak je die winstgevend? Zonder coach was ik nooit succesvol ondernemer geweest en had ik nog in loondienst gewerkt. Je kunt het niet alleen, je hebt een team van mensen om je heen nodig om succesvol te zijn. Onderzoek wat je mist in je onderneming en kijk wie bij je past. Zoek uit wat jouw missing link is zodat ook jij een succesvol winstgevend ondernemer kunt zijn.

10 Stappen voor winstgevend ondernemen

  • Onderneem vanuit je missie
  • Onderzoek je missing Link
  • Onderzoek en bepaal je doelgroep
  • Maak een Persoonlijk financieel Winstplan
  • Bepaal een strategie
  • Zoek hulp van een coach
  • Zorg voor een Dream Team om je heen
  • Houd focus
  • Doe alles wat nodig is om je doel te behalen
  • Geef nooit op!!!!!!!!!!!!! en ACTIE

 

 

Winst coach

Als gepassioneerd Winst-coach help ik jou als ondernemende vrouw om van je passie een winstgevende onderneming te maken. Ik geef persoonlijke en praktische winst-trainingen waarin ik mijn kennis en ervaring als financieel expert deel met jou zodat jij inzicht krijgt. 

 

Zonder geldstress door het leven gaan met genoeg rust en vrijheid. Ondernemen vanuit vertrouwen. 

Wil jij dat ook? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke gratis winst-sessie. 

Ik wil meer weten over de WINST methode

Liefs Simona