mindset

Een positieve mindset is 1 van de belangrijkste dingen in jouw leven, net zoals de boekhouding het fundament van je bedrijf  is .

Ben jij zo’n vrouw met een eigen onderneming (eenmanszaak) die alles alleen moet doen? En die ook nog de boekhouding moet doen? Heb jij er geen tijd of zin in?

De boekhouding is super belangrijk voor het voortbestaan van je bedrijf, of wil je weer voor een baas gaan werken?
Een goede boekhouding brengt overzicht en structuur en je weet gelijk of je op de goede weg bent. Je positiviteit helpt je om zin te maken eraan te beginnen en af te maken waarmee je begonnen bent.

Kop in het zand

Een negatieve mindset haalt je compleet naar beneden in je dagelijkse leven, dus ook in je zakelijke leven want je hebt geen zin meer in die boekhouding en laat het liggen. Eigenlijk steek je de kop in het zand. Als je boekhouding echt niet ziet zitten, besteed het dan uit aan een expert.

Schouders eronder en een big smile op je gezicht en gaan met die banaan! Het leven is mooi en die boekhouding is nodig, want zonder een goede boekhouding is je bedrijf er straks niet meer. Je krijgt je een blauwe enveloppe op je mat omdat je de BTW te laat hebt ingediend en krijg je een boete hiervoor, is dat wat je wilt?
Eigenlijk is alles leuk met een positieve mindset.

kanjerrrrrr

Er zijn veel mogelijkheden voor: Je wordt wakker en zegt tegen jezelf eerst eens: Goedemorgen Kanjerrrrrrrr!
Dit wordt weer een mooie dag in je leven.

Ja, wees blij dat je leeft en maak er iets moois van want voor je het weet is je leven voorbij!

Stel je gaat naar de sportschool en je bedenkt vooraf in je hoofd dat je lekker met je koptelefoontje gaat knallen op die fiets daar. Denk je dan dat je leuke gesprekken gaat houden die dag? Of stel je voor: je bedenkt om die dag super positief door te brengen en lekker veel mensen te gaan spreken op de sportschool. Bij deze tweede zin zal je meer leuke contacten hebben die dag. Mijn advies is: doe het laatste.

zon

Bedenk ook in je hoofd dat alles mooi is die dag en zo ook je cijfers, want als je dat hebt gedaan weet je weer hoe je ervoor staat en of  je op de goede weg bent om je financiële (sub)doel te halen. Je wordt echt vrolijk ervan als je op de goede weg bent naar financiële onafhankelijkheid. Je gaat de zon zien schijnen.

Verder kun je de boekhouding linken aan ontspanning. Dus je plant eerst de boekhouding en daarna de ontspanning. Je eigen wellness in je badkamer of een heerlijk boek of een lekkere ontspannende meditatie om tot rust te komen in je hoofd.

Door jouw positieve mindset ga je alle doelen bereiken die je wilt en zelfs de boekhouding leuk vinden. Dit komt omdat je resultaat ziet. En met resultaat bedoel ik winst. Winst is jouw salaris bij een eenmanszaak.

winst

Ik help je deze winstdoelen te bereiken, zodat jij meer vrijheid en geluk ervaart in je leven!

Er zijn dus 3 dingen cruciaal voor een succesvol bedrijf of leven, deze zijn:

  1. een positieve mindset
  2. een plan (strategie)
  3. in actie

Actie:

De eerste actie is mijn E-book downloaden met 7 tips om boekhouding leuk en relaxed te maken en daarbij krijg je wekelijks van mij nieuwe tips om het beste resultaat uit je bedrijf te halen.

www.blijmetjeboekhhouding.nl/gratis-e-book/

De tweede actie is jezelf opgeven voor een gratis V.I.B. workshop op 12 september want wie vind een gratis workshop gecombineerd met een High Tea in de pauze. Je krijgt waardevolle tips over de boekhouding en hoe je boekhouding leuk kunt maken. Ook ontmoet je andere startende ondernemers waar je mee kunt sparren. Kijk nu of er nog plek is want vol = vol!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vib-very-important-bookkeeping-workshop-61931761566

 

Wil jij ook rust in je hoofd en lekker slapen?
Heb je hulp nodig met het maken van een winststrategie?
Of maak rechtstreeks een afspraak in mijn drukke agenda voor een gratis 1 op 1 gesprek van 2 uur.

https://calendly.com/blijmetjeboekhouding

Fijne dag en tot snel!

Simona van Leeuwen