Ik ben toch zeker Sinterklaas niet…. Toch wel! Open direct je cadeaus!

Verrassing

Vind je het ook zo leuk om een cadeau te geven? Echt, ik houd ervan. Een blij gezicht voor me te zien omdat je iemand ergens mee hebt verrast. Als ik het koppie van mijn kleinkind zie glunderen dan is mijn dag al goed. Die van jou toch ook? Lijkt me wel.

Geldboom

Soms zijn er mensen die je achterlaten met een minder plezierige verrassing. In plaats van dat je iets geven bouwen ze een schuld bij je op. Je hebt je dienst geleverd maar betalen ho maar. En je denkt bij jezelf, ‘ik ben toch zeker Sinterklaas niet?’ Als het gratis zou zijn had ik het wel gezegd. Maar ik heb géén geldboom in m’n tuin. En ik vermoed jij ook niet. En als je de hypotheek erbij op telt hebben we inderdaad al gauw een negatief fortuin.

Negatief fortuin of winst?

Over dat negatieve fortuin gesproken. Met de bank hebben we daarover heldere afspraken gemaakt. We zijn overeengekomen dat we in ons mooie huis mogen wonen, mits we maandelijks een aanzienlijk bedrag overmaken. Om dat te realiseren hebben we geld nodig. Als ondernemer heet dat ‘winst’. En om winst te hebben moet je klanten hebben. En daarmee bedoel ik die van het betalende soort. Betalen ze niet? Dat zijn geen klanten. Debiteuren is een nette term. Wat als je meer van dit soort klanten hebt? Niet betalende types? Je bent toch zeker Sinterklaas niet?

Cadeau 1: Cash = King. Download mijn e-boek Vlot Voldaan!

Hoe zorg je nou dat je niet in deze situatie komt? En hoe zorg je dat je negatieve fortuin zo snel mogelijk positief is? Hoe zorg je dat je alleen maar goed betalende klanten binnen laat? De schoorsteen moet roken, het wordt tijd dat je de zaken goed regelt. Zet de eerste stap en download mijn e-boek Vlot Voldaan. Het zijn mijn 7 top strategieën waarmee ik ondernemers al jaren succesvol heb geholpen. En nu is deze voor jou! Het zijn strategieën en technieken waar jij de komende tijd flink mee kunt oefenen. Ze zijn eenvoudig te implementeren. Voor alles geldt, hoe beter je werkt, des te harder gaan strategieën voor je werken. Dat is in dit geval niet anders. Download mijn e-boek Vlot Voldaan hier Download hier!

Cadeau 2: Een goed gevulde bankrekening

Wil je niet alleen betalende klanten maar wil je werken met de beste klanten? Wil je relaxed en met vertrouwen ondernemen? Een financiële strategie die wél voor je werkt? Zodat die kassa lekker blijft rinkelen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis strategiegesprek.Ja, Ik wil een gratis afspraak.

Ik beantwoord al jouw financiële vragen en help je je cashflow direct te verbeteren.

Wil je geen afspraak? Dan geef ik je alvast een gratis format betreft de persoonlijke uitgaven. Dit format kun je aanvragen door mij een berichtje te sturen (simona@blijmetjeboekhouding.nl) met je mail dan zorg ik dat je het gratis format toegestuurd krijgt per mail. In dit format kun je de kosten inzichtelijk maken en weet je hoeveel eruit gaat. Je weet ook hoeveel omzet je zakelijk moet maken om dit te kunnen betalen. Deze formule geef ik namelijk prijs in dezelfde excel sheet. Als je nu weet wat je moet verkopen om je kosten te kunnen betalen weet je waar je in je plan mee moet gaan rekenen.

 

Zeg je Simona, ga door, dat smaakt naar meer? 31 januari 2020 geef ik een masterclass waarbij je meer ontdekt over hoe goede geldgesprekken voert en hoe jij zorgt dat klanten met een glimlach en vlot jouw facturen voldoen. Je ontdekt simpele handvatten voor alle type klanten zodat jij niet alleen Vlot je geld krijgt bijgeschreven maar ook rustig en vol vertrouwen hogere bedragen durft te vragen.

Cadeau 3: vroegboekkorting op Help! Mijn klant betaalt niet!

Omdat ik het leuk vind om deze periode voor Sinterklaas te spelen en ik graag een grote lach op de gezichten van mijn klanten tover geef ik € 100,– vroegboekkorting weg. Vul de code vroege vogel in en ontvang deze korting. Klik op de link Ik wil € 100,– korting en bestel direct je ticket!

Dan start je in 2020 met een heldere blik op je financiële toekomst. Zodat je volgend jaar niet alleen geniet van gevulde speculaas maar ook van een goed gevulde portemonnee.

Liefs Simona