Missie

 

Je bent net naar de Kamer van Koophandel geweest om je in te laten schrijven. Super tof en stoer. Zeker in deze tijd van corona. Je bent je hele leven al in loondienst geweest en nu denk je ‘gewoon’ ik ga het doen want het is nu of nooit. Je bent een Zzp-er geworden en nu is het zaak om van je hobby(zeg maar passie) Je werk te maken. Echt geld ermee verdienen want daar gaat het over.

Je hebt al iets van de Belastingdienst gehoord en dat is best spannend natuurlijk.

 

Nog geen missie?

Als jij je missie nog niet duidelijk hebt gaat het straks best lastig worden. Zonder dat je echt een duidelijke missie heb je geen leidraad. En als je geen leidraad hebt ga je ronddolen. Als je de missie mist wordt je bedrijf misschien niet zo succesvol als je nu nog denkt. Het zou zelf kunnen eindigen dat je weer voor een baas moet gaan werken. WOW dat wil je niet. Je wilt er wel geld mee verdienen.

 

Wat is je missie?

Je missie is waar je voor opstaat elke morgen. Het is iets waar jij voor leeft. Waar jij blij van wordt. De doelgroep waar jij ontzettend blij van wordt en niet te vergeten wat jij in de wereld wilt gaan brengen om de wereld te gaan veranderen. Het is alles wat jij uitdraagt en voor staat. Je gaat mensen helpen in liefde en oprechtheid en het gaat niet om geld.

 

Hoe vind je die missie?

Het is belangrijk om hier de tijd voor te gaan nemen omdat je met je missie een hele tijd vooruit kan in je onderneming. Onderzoek je missie en je doelgroep en kom steeds weer bij jezelf uit. Het gaat om jou. Jij hebt maar 1 leven en dat moet geleefd worden zoals jij het wilt. Leef niet de missie van iemand anders maar zoals Andre Hazes zingt: Leef je eigen leven.

Er is lef voor nodig want er zijn altijd mensen die ergens iets van vinden. Doe het!

Volg je hart en het komt tevoorschijn.

Rijke beroemde mensen hebben ook een bepaalde missie waarvoor zij leven en dat is niet het geld. Sommigen hebben namelijk al genoeg geld maar willen leven om anderen te helpen met hun geld.

 

Oefening die je kunt gebruiken: Ga eens alleen zitten met je ogen dicht en ga dan eens denken aan je ideale leven als geld geen rol zou spelen. Hoe voelt dat? Wat zie je? Want denk je? Wie zijn er in dat ideale leven? Wat wil JIJ? IK noem het altijd het grote Waarom.

 

Wat ik om mij heen zie is dat er ondernemers out of the bleu naar de Kamer van koophandel gaan om een bedrijf te starten. Zomaar en als ik dan vraag wat zij gaan doen krijg ik als antwoord: O, dat weet ik nog niet helemaal precies, maar dat gaat vanzelf goed komen. Dus zonder missie en plan een bedrijf starten. Het is mogelijk maar succes zal heel lang op zich laten wachten, als het überhaupt ooit gaat komen. 

 

Als jij volgens je missie gaat ondernemen met liefde vanuit je hart pas dan zal je succesvol zijn. Het geef je een gevoel van vervulling. Ik gun jou deze manier van ondernemen. Het zal je rust en meer winst geven. Hierdoor krijg je de vrijheid waar je zo naar op zoek bent.

 

Mijn missie heb ik gevonden na een lange zoektocht die ik 3 jaar geleden begonnen ben. Sinds ik met mijn persoonlijke coach aan de slag ben gegaan heb ik een succesvolle business met klanten waar ik blij van wordt. Mijn missie is om jou met liefde en oprechtheid te motiveren en inspireren om van je passie een winstgevende onderneming te bouwen. Inzicht in cijfers zodat ook jij winstgevend kunt ondernemen en je droomleven kunt leiden. Ik geef hiervoor de meest persoonlijkste en praktische winst-trainingen. Het geeft je meer rust doordat je geldstress verdwijnt en uiteindelijk meer vrijheid.

 

Ook ik heb nog steeds een coach en een team om mij heen waar ik op kan bouwen. Je kunt het namelijk niet alleen. Er zijn heel veel facetten te doorgronden. Het gaat niet alleen om je missie maar er zijn meer geheimen die je moet weten om winstgevend te zijn. Je kunt een gratis 1 op 1 winst-sessie krijgen om hier meer van te weten te komen waarin ik je kan begeleiden. 

Ja, ik wil een gratis gesprek!

 

Liefs Simona