Events
2019/2020

Events

2019-

2020

 

Wie ben jij?

Ben jij die vrouw met een eenmanszaak die van haar passie een winstgevende onderneming wil maken? Ervaar je de boekhouding als saai en heb je er geen zin in? Heb je geen tijd om van het leven te genieten en zit je op zondag nog “even snel” de boekhouding te doen? Of weet je eigenlijk helemaal nog niet hoe een boekhouding in elkaar zit, omdat je net bent begonnen met je passie?

Winst is jouw inkomen, dus het is belangrijk dat je boekhouding klopt en dat je inzicht krijgt in je cijfers om van je bedrijf een winstgevende onderneming te maken!

Wat doe jij allemaal?

Je bent met je passie een bedrijf begonnen en je wilt dat nu veranderen in een winstgevende onderneming!  Je doet alles alleen: de verkoop, de inkoop, de marketing, telefoon, schoonmaken en dan ook nog op je vrije dag de boekhouding doen.

Waar blijven jouw leuke dingen zoals shoppen, koffie drinken bij familie of vriendinnen, wandelen, lezen, naar de sauna, yoga, vakantie, skiën, andere mensen helpen? En de vrijheid in je hoofd is ook ver te zoeken want als je op vakantie bent blijft alles in je hoofd rondhangen.

Jij bent ook zo’n type die voor iedereen klaar wil staan, maar waar blijf je zelf?

Boekhouding saai?

De boekhouding is het belangrijkste van je bedrijf, als je die niet goed bijhoudt, ga je failliet.

Je bent een bedrijf begonnen met jouw passie, maar je komt er nu achter dat er toch wel iets meer bij komt kijken. Je weet dat de boekhouding heel belangrijk is maar je hebt er geen kaas van gegeten.

De boekhouding is het fundament van je bedrijf en je weet wat er gebeurt als je fundament niet goed is. Juist, net als bij een huis: het stort in! De boekhouding moet goed gebeuren, anders kun je beter weer bij een baas gaan werken, daar wordt alles voor je geregeld!

Maar wat als jij nou de boekhouding niet als negatief gaat bekijken maar als positief? Elke ondernemer met een eenmanszaak die ik spreek zegt: “Boekhouding, bah!”. Maar ik begrijp dat niet, want de boekhouding is het fundament van je bedrijf!

Als jij er een zooitje van maakt is het afgelopen met jouw bedrijf en ga je failliet. Want je cijfers kloppen dan niet, je betaalt je facturen te laat. En vergeet de Belasting niet, als je die te laat betaalt krijg je gelijk een waarschuwing of een boete, plus je wordt voortaan in de gaten gehouden!

Als je geen overzicht hebt, weet je niet wanneer je klanten wel of niet betalen. Het gaat mis als ze te laat betalen, want dan moet je  in actie komen en ze op een bepaalde manier benaderen, zodat ze wel op tijd gaan betalen. Dit begint al bij het verkoop gesprek.

Kom je plan maken voor 2020

Wil je met een concreet winstgevend plan naar huis?

Geef je dan op voor mijn workshop. Hier help ik je met tips,  je leert hoe je jouw boekhouding op poten zet en blij van je boekhouding wordt. Ik zorg ervoor dat je van je passie een winstgevende onderneming maakt. De volgende tips komen aan bod:

  • Hoe kom je erachter hoe je ervoor staat in je bedrijf?
  • hoe krijg je inzicht in je cijfers?
  • Hoe maak je van je omzet meer winst?
  • Hoe maak ik een winstgevend plan voor 2020?

Zie jij jezelf in gedachten al gezellig en ontspannen zitten bij je huis in de bergen bij een knetterend kampvuurtje, wijntje in de hand, muziekje erbij en mijmerend over je leven in vrijheid en blijheid?

Mijn motto is altijd: Ja, het moet gezellig zijn!

Maak je droom waar en gun het jezelf om door een positieve rijke mindset een compleet ander leven te creëren in financiële vrijheid.

Blij met je boekhouding, blij met je leven!

Plan direct een workshop in, zodat jij weet hoe je de boekhouding leuk en relaxed kunt maken en hoe je een winstgevend plan maakt.

Je krijgt in de workshop waardevolle tips om van je passie een winstgevende onderneming te maken.
Deze workshop kost normaal € 497, maar omdat ik het jou ook gun om blij te zijn met je boekhouding, geef ik deze workshop voor € 297,–

De tips die aan bod gaan komen zijn:

  • Hoe kom je erachter hoe je ervoor staat in je bedrijf?
  • hoe krijg je inzicht in je cijfers?
  • Hoe maak je van je omzet meer winst?
  • Hoe maak je een concreet plan voor 2020?

Er zijn maar een aantal plekken beschikbaar dus klik daarom nu op de roze knop om te kijken of er nog plek voor jou vrij is.

Ik geef deze workshop niet vaak en deze ervaring wil je niet missen!

Let op want je kan uiterlijk 5 dagen van te voren nog aanmelden, hierna sluit de inschrijving en ben je te laat. Zodra je bent aangemeld, krijg je meer uitleg over de praktische zaken.

Ik kan goed begrijpen dat over cijfers praten best intiem voor je is dus wil je liever een 1 op 1 gesprek? Je kan me mailen of bellen of bereiken via social media. Dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek waar we kijken wat je graag anders zou willen en hoe ik je ga helpen.

simona@blijmetjeboekhouding.nl

06-12627514

Simona van Leeuwen

Zie ik je snel?

7 tips om je boekhouding leuk en relaxed te maken