Leef

Ik heb een collega onderneemster met wie ik geweldig klik. Zij is net als ik een 50 plusser die geniet van het leven en een grote ambitie heeft om te bereiken waar zij blij van wordt. Familie vinden we het allerbelangrijkste. We hebben allebei een kleinkind, dit versterkt onze band. We nemen het leven zoals het komt en doen de dingen die we willen ervaren. Af en toe jezelf verwennen met een weekje Ibiza of Oostenrijk hoort daarbij. Daarnaast helpen we elkaar in de business. Al bel ik haar midden in de nacht, zij staat voor me klaar.

Boerderijtje

Zij leeft voor haar passie en heeft een doel in haar leven. ‘Als ze later groot is’ wil ze een boerderijtje met wat kippen, 3 geitjes en wat andere kleine dieren. Daarnaast wil ze een pony zodat ze zelf in haar eigen weiland kan rijden. Het is haar wens om op lange termijn gehandicapte kinderen leren pony te rijden. Ze doet visualisaties en ziet zichzelf al rijden in de buitenbak met veel kleine kinderen om haar heen. Deze droom ligt aan de basis van haar ondernemerschap.

Hoe doe ik dat?

Op dit moment heeft ze haar droom nog niet gerealiseerd. Haar droom kost geld. Ze heeft een goedlopende business, maar is niet zonder problemen. Het grootste probleem dat ze op dit moment ervaart zijn de debiteuren. Oftewel niet of laat betalende ‘klanten’. Je verkoopt je product en hebt een leuk contact met je klant. Je praat nog niet over geld want je denkt dat het wel goed zit. Je levert je product en stuurt daarna de factuur. En dan wordt het stil. Je voelt jezelf ongemakkelijk en dom en denkt: gebeurt mij dit nou echt?

Het kan de beste overkomen, maar wist je dat….

Het kan de beste overkomen. Echt. Maar er zijn vele manieren om dit te VOORKOMEN. Want wat is jouw droom zonder omzet? Zonder winst? Zonder salaris? Bovenal, hoe los je dit nu op? Je stuurt eerst een herinnering, dan een aanmaning en dan moet je gaan bellen. Je durft niet te bellen, want hoe pak je dat aan? Hoe zit het wettelijk eigenlijk in elkaar?

Elke klant een eigen strategie

Dat je ondernemer bent wil niet zeggen dat je alle paden kent. Ken je alle juridische mogelijkheden? Alle tips om direct het geld overgemaakt te krijgen? Jouw expertise is wat je levert, dit soort zaken zijn daar geen onderdeel van. Mijn passie zijn kloppende cijfers. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in debiteurenmanagement. Ik weet wat een verschil het maakt als je weet hoe je moet omgaan met de verschillende typen klanten. Hoe je met de juiste strategie wél jouw geld gestort krijgt.

Vlot voldaan

Heb je problemen met debiteuren en wil je samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn?

Maak hier een afspraak voor een gratis 1 op 1 gesprek.

Wil je in de toekomst alleen nog maar vlotte betalers?

Download dan mijn e-boek Vlot Voldaan. Hierin heb ik de 7 top strategieën beschreven waarmee jij zorgt dat klanten netjes en op tijd hun facturen voldoen. Zodat jij nooit meer op je geld zit te wachten en je cashflow een flinke boost krijgt.

Ja, ik wil de 7 top strategieën downloaden

Laat me weten welke tip je het meest aanspreekt!

Veel liefs

Simona